2022. május 17. keddPaszkál
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Idén is lesz Pataréten Jazz in the Park koncert

2018. június 18. 11:56, utolsó frissítés: 12:03

A Jazz in the Park fesztivál ebben az évben is koncertekkel tér vissza Patarétre. A szervezők egynapos koncertturnét rendeznek a helyszínen az itt élő 1500 ember, valamint a több ezer ide látogató kolozsvári és turista számára.


Pataréten a koncerteket június 26-án tartják majd. A pataréti koncertekre, ugyanúgy, mint a Jazz in the Park többi koncertjeire is ingyenes a belépés, azonban mindazok akik támogatni szeretnék a Jazz in the Park Alapítványt vásárolhatnak maguknak nem kötelező jegyeket.

„A múlt évben vettem részt életem legszebb eseményén. Azt hiszem soha nem éreztem még ennyire, hogy a munkánknak ilyen nagy jelentősége van, és addig soha nem éreztem, hogy a munkánk ilyen sok köszönetet kapott volna a nyilvánosságtól, mint akkor.Az ott élő embereket integrálni kell a társadalomba, és ennek érdekében mindannyiunknak erőfeszítéseket kell tennünk. Mi a legértékesebb fegyverünkkel harcolunk az ügyért, eseményeket szervezünk Pataréten. Arra hívok mindenkit, hogy tartson velünk. Hihetetlen élményben lesz része.” nyilatkozta Alin Vaida a fesztivál igazgatója.

Pataréten június 26-án fellép a Marius Mihalache Band, JazzyBIT és a Taraful lui Siminic. A koncertek délután 18.30-tól este 22 óráig tartanak majd.

Mindenki aki Kolozsvárról részt szeretne venni a pataréti koncerteken azok számára a fesztivál és a Kolozsvári Közszállítási Vállalat ingyenesen biztosít buszjáratot a koncert napján délután 17:30-kor Kolozsvár városközpontjából a koncérhelyszínekre, majd a koncertek végeztével vissza is.

Az idei június 21. és július 1. között Kolozsváron megrendezésre kerülő jazz-fesztiválon a fellép többek között Richard Bona & Mandekan Cubano (USA), Nik Bartsch’s Ronin (CH), Alfa Mist (UK), Soweto Kinch (UK), Forq (USA), Bill Laurance Quartet (USA), The Herbaliser (UK), Gallowstreet (NL), Balako (RO), Koffie (NL), Superpoze (FR) ,Essential Notes (RO) ,Exit Oz (RO). 

Az eddig 7 napig tartó fesztivált idén 11 naposra hosszabbították meg és az elmúlt évekhez hasonlóan a fesztivál fellépőivel Patarét mellett találkozhatunk Kolozsvár utcáin, a Sétatéren és a Szamos-parton is. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS