2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A Besenyő-tó partján rendezik meg első alkalommal a Rakpart fesztivált

2018. június 19. 14:14, utolsó frissítés: 14:14

Július 19 és 21 között első alkalommal nyitja meg kapuit a Rakpart Fesztivál a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Fejlődés egyesület szervezésében.

A Rakpart Fesztivál helyszíne a sepsibesenyői Besenyő -tó partja, ahol csobbanás mellett ígéretes, a fiatalságot érintő oktató -, fejlesztő interaktív előadásokon vehetnek részt a fesztiválozók.A rakpartosok betekintést nyerhetnek a Youtuberek életébe, megtanulhatják hogyan kezdjenek neki egy arculat vagy reklámplakát megtervezéséhez, hogyan írjanak Slam Poetry szövegeket, miként válasszanak szakmát érettségi vizsga letétele után, továbbá lesz könyvbemutató, de szó esik elsősegélynyújtásról, környezetvédelemről is.A nappali programokat felváltják az éjszakába nyúló koncertsorozatok, ahol színpadra lép a YesYes zenekar, No Sugar, TEDDY QUEEN, FUNKorporation, 4S Street, MUSICUM, The Crazy Plumbers, PINCE BAND, Road Of Life.

Koncertek után sem áll meg az élet, hiszen a környék legjobb lemezlovasai biztosítják a hajnalig tartó bulit. Fellép DJ Nick Havsen, DJ Trevor, Deejay Lil Boy, Dj Blue-Light, DJ SHINE, Stereo Guys.

A Rakpart Fesztivál célja, hogy a fiatalok számára, egy olyan programmal dús, közösségépítő, oktató jellegű nyári hétvégét biztosítson, ahol a szórakozás sem marad el.

A fesztivállal kapcsolatosan bővebb információkat a rakpart.info weboldalon lehet kapni.(közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS