2022. január 26. szerdaVanda, Paula
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Fogyatékkal élőknek szervez zenés tehetségkutató versenyt az United by Music Románia

2018. október 17. 15:52, utolsó frissítés: 15:52

A United by Music Románia alapítvány tehetségkutató versenyt szervez fogyatékkal élő, zenében tehetséges fiatalok számára.


A versenyben olyan személyek vehetnek részt, akiknél a fogyatékosság valamelyik típusát állapították meg. A fent említett kategóriába eső, fogyatékkal élő személyek, akik bármilyen hangszeren játszanak, vagy énekelnek, részt vehetnek a versenyben nemzetiségtől, lakhelytől, fajtól, nemtől, vagy vallási hovatartozástól függetlenül.

A versenyben nem vehetnek részt a szervező alapítvány alkalmazottai, ezek családtagjai, partnerei, vagy önkéntesei, valamint jogi személyek sem. Az első három helyezett egy három napos hollandiai kirándulást nyer és lehetőséget kap, hogy nagyközönség előtt is fellépjen. Ennek minden költségét a szervezők állják. Akiket a zsűri kiválaszt lehetőséget kapnak arra, hogy zenei karrierjük kibontakozzon, mentorokat kapnak, szakmai oktatásban fognak részesülni.

A verseny időtartama: 2018.11.01 – 2019.04.30.

A verseny több szakaszra oszlik, 2018 október 11. és 2018 november 30. között várják a jelentkezéseket. A jelentkezéssel kapcsolatos minden információ elérhető a honlapról román nyelven (a lap alján Regulament concurs, Anexe descărcabile)és a www.united-by-music.ro/hu/ honlapról magyar nyelven.

Bármilyen további kérdésre a 0741 177 575-ös telefonszámon válaszolnak a szervezők. A jelentkezés beküldésének határideje november 30., amelyet e-mailbe a unitedbymusicromania@gmail.com címre lehet elküldeni, vagy postán a következő címre: United by Music Románia, Sepsiszentgyörgy, Gyöngyvirág u., 5 szám, postai kód 520085, Kovászna megye.

Az előválogatási szakasz 2018, december 3-7. között zajlik, három helyszínen: Sepsiszentgyörgyön, Csíkszeredában és Marosvásárhelyen. A döntő 2019 februárjában lesz megszervezve, Sepsiszentgyörgyön.

A versenyzők válogatását szakmai zsűri végzi, amely szakemberekből áll: zenetanár, zenész, énekes stb.

Mindenik versenyző egy zeneszámot fog előadni egyénileg, hangszeren, énekelve, vagy énekelve hangszer kísérettel. Zenei műfaj: szabadon választható. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS