2020. szeptember 23. szerdaTekla
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

„Minden, ami a netre került, ott is marad. A net nem Las Vegas.” Véget ért a X. Kommunikációs Napok

2018. december 10. 12:03, utolsó frissítés: 12:31

Két nap, tíz évfolyam volt- és jelenlegi diákjai, 14 előadás, 15 előadó, 22 szervező, 200 résztvevő.A szakmai konferenciát idén is a BBTE Kommunikáció és közkapcsolatok szakos végzős hallgatói szervezték. Ez évben a konvergencia tematikájára épített rendezvény a kommunikációtudomány egyéb tudományokkal való keveredéséről szólt. Összesen tizenöt, külföldről és belföldről érkező előadó szórakoztatott és formálta az érdeklődőket, valamint az eddigi kilenc Kommunikációs Napok főszervezőivel és szervezőivel is megismerkedhettek a résztvevők.

A konferencia szervezői péntek reggeltől szombat estig várták az érdeklődőket. Összesen kb. 200 fő vett részt a tizedik Kommunikációs Napokon. A konferencia fő célközönsége a kommunikáció, újságírás és fotó-film szakos hallgatók, de a rendezvény sokszínűségének köszönhetően, több karról is jelen voltak hallgatók, több szakmából voltak résztvevők, és középiskolás diákok is ellátogattak az eseményre. Az érdeklődők között szép számban voltak közgazdaságtan, teatrológia és informatika szakos egyetemisták is.

A meghívottak a hétvégén lezajlott rendezvény tematikájának és a szakma folyamatos fejlődésének köszönhetően jelenlegi helyzeteket, aktualitásokat és várható továbbfejlődési területeket ismertetettek meg közönségükkel. A szervezők elérték azon céljukat, hogy széles körben érdekeltté tegyék a konferenciát, hiszen a kommunikációtudomány megjelenési formáiba nyerhettek betekintést a jelenlevők. (Közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS