2024. július 16. kedd
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Márciustól az erdélyi mozikban is vetítik az X - A rendszerből törölve című filmet

2019. február 27. 17:03, utolsó frissítés: 17:03

Új filmet mutat be az erdélyi mozikban a Kincsem és A Viszkis romániai forgalmazója. A Taylor Projects ezúttal egy magyar thriller, az X - A rendszerből törölve című alkotást tűzte műsorára.
Ujj Mészáros Károly filmjének országos bemutatója március 1-én lesz a Székelyudvarhelyi Moziban (II. Rákóczi Ferenc u. 5.). A 19 órakor kezdődő esemény szervezője A Vándormozi. Jegyek kaphatók a Mr. Music zeneboltban (Kossuth u. 3.) vagy online.

A film megtekinthető a Cinema City hálózatában (Kolozsváron, a Iulius Mall-ban), Marosvásárhelyen, és Sepsiszentgyörgyön, a Művész Moziban.

Básti Juli, Balsai Móni, Schmied Zoltán, Kulka János, Szabó Győző és még sokan mások, ezúttal egy félelmetes bűncselekmény-sorozat hőseiként tűnnek fel Budapesten, ahol rövid idő alatt bekövetkezik jó néhány öngyilkosság. A város választások előtt áll. Az utcákon eluralkodik a káosz. Vandálok, tüntetők, anarchisták teszik lehetetlenné a békés életet. Az ügy(ek) felgöngyölítésébe pedig szerelmes szál is fonódik...

A Liza, a rókatündér
alkotócsapatának új filmje egyébként Németországban elnyerte a 32. Braunschweigi Nemzetközi Filmfesztivál fődíját. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS