2020. október 1. csütörtökMalvin
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Sepsiszentgyörgyre érkezik a Mancs őrjárat Live

2019. december 10. 17:53, utolsó frissítés: 17:53

A Nickelodeon csatornáról ismert, népszerű animációs TV-sorozat színpadi változata hamarosan Sepsiszentgyörgyre látogat.

A zenés előadás során a gyerekek a kutyusokkal élőben találkozhatnak, és egy fantasztikus kalandos őrjárat részesei lehetnek! A csapatban Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Sky és Everest várja, hogy az első erdélyi turné során találkozhassanak a közönséggel 2020. január 7-én és 8-án Sepsiszentgyörgyön a Sepsi Arénában.

A Mancs őrjárat sorozat karaktereinek előadását a VStar Entertainment Group, a TEG Life Like Touring, a Nickelodeon és a Pannon Produkció 2019-ben mutatta be élőben Magyarországon.

A minden korosztály számára tanulságos előadás az összetartásról, szociális érzékenységről, a problémamegoldásról szól, amiben a szereplők csapatjátékosként vetik be a képességeiket.

Az előadás fontos elemei a Bunraku jelmezek, amelyek innovatív módon képesek a karaktereket legfontosabb kellékeikkel és járműveikkel a színpadra varázsolni. Az előadás 80 perces, két részből áll, egy szünettel.

„A Mancs őrjárat az egyik kedvenc műsorunk. A történet amellett, hogy rendkívül szórakoztató, tanulságos is. A kutyusok képességei és tapasztalatai a világ összes gyermekében megtalálhatóak, így a közönség könnyedén azonosulhat velük. Biztosak vagyunk benne, hogy a gyermekek és szüleik örömmel fogadják kedvenc kutyusaikat élőben is, a színpadon!” – mondta el Monika Wysocka, a Viacom kelet-közép-európai Location Based Experiences alelnöke.

„Nagyon örülünk a VStar Entertainment Group, TEG Life Like Touring és a Pannon Produkció között megszületett partneri kapcsolatnak, ami lehetővé teszi, hogy a Mancs őrjárat Live! előadást el tudjuk hozni a magyar családoknak.

A különleges színpadi produkció minden pillanata izgalmas kalandot ígér, a közönség együtt szurkol a hősies kutyusoknak, hogy sikerrel járjanak.” – tette hozzá Thomas Kingsley, a Nickelodeon Global Location Based Experiences igazgatója.

Az előadásban hallható pergő ritmusú zene és a vadonatúj, izgalmas forgatókönyv maradandó színházi élményt nyújt a gyerekeknek.

A hagyományos színházi díszletek mellett az óriás LED videófal teljes átélést biztosít a nézők számára, ugyanis a Mancs őrjárat eredeti környezetét varázsolja a nézők elé. Láthatóak a TV sorozat népszerű helyszínei, mint a Kaland-öböl, az Őrtorony, Fóka- szigetek, Yumi gazda farmja és Jake hegyei.

A speciális interaktív videónak köszönhetően a közönség is részt vesz az előadásban, a nézők a mentőakciókon keresztül, rejtélyeket fejthetnek meg a kutyusokkal.

Kezdési időpontok és helyszínek:

2020. január 7. kedd, 18.00 Sepsi Aréna, Sepsiszentgyörgy (magyar nyelvű előadás).

2020. január 8. szerda, 18.00 Sepsi Aréna, Sepsiszentgyörgy (román nyelvű előadás).

Jegyek kaphatók online a mancsorjarat.hu weboldalon, valamint a bilete.ro hálózatában és az ismert jegypénztárakban:

- Sepsiszentgyörgyön a városi jegyirodában (a Tamási Áron Színház mellett), valamint a román színház (Andrei Mureșanu) jegypénztárában. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS