2020. október 1. csütörtökMalvin
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Újra látogatható a sepsiszentgyörgyi Magma

2020. június 11. 19:49, utolsó frissítés: 19:49

A MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótér nagy örömmel nyitja meg újra ajtaját a látogatók előtt. 13 hét kényszerzár után újból látogatható Cséfalvay András Jövőnk a sivatagban című, 2020. február 7-én Szalai Borbála által videó üzeneten keresztül megnyitott kiállítása - áll a kiállítótér működtetőinek közleményében.

"Szeretettel fogadjuk látogatóinkat kis csoportokban, az alábbi óvintézkedések figyelembe vételét kérve: testhőmérsékletét a bejáratnál ellenőrizzük, amennyiben az 37,3 °C felett van, a kiállítást nem látogathatja; használja a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt; védőmaszk használata kötelező a kiállítás látogatásának teljes ideje alatt; kerülje a tárgyak érintését a kiállítótérben, kivéve a kiállítás kísérő szövegét, melyet emlékbe megőrizhet; és utoljára, de nem utolsósorban tartson biztonságos távolságot és élvezze látogatását!" - írják.

A kiállítás július 3-ig látogatható, mivel meghosszabbították az időtartamot a kényszerszünet miatt (eredetileg március 22-éig tartott volna nyitva). Bővebben a kiállításról ezen a linken lehet tájékozódni. (hírszerk)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS