2020. október 1. csütörtökMalvin
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Elmarad a Méra World Music fesztivál (is)

2020. június 22. 13:38, utolsó frissítés: 13:38

Elmarad az idei Méra World Music Világzenei Csűrfesztivál is - írják a szervezők egy közleményben.

"A fesztivál szervezőiként be kellett lássuk, hogy a koronavírus miatt előírt orvosi maszkok folyamatos viselése és a résztvevők közötti fizikai távolságtartás mellett, lehetetlen megőrizni a csűrfesztivál sajátos, közvetlen, családias hangulatát. Ennek okán, sajnálattal kell bejelentsük, hogy a Méra World Music Világzenei Csűrfesztivál 2020. július 30. - augusztus 2. időpontra tervezett kiadása elmarad. A fesztivál 5. kiadására így 2021. július 29. - augusztus 1. között kerül sor" - írják.


Azt is írják, hogy az anyagi kihívások ellenére ebben az évben minden erejükkel azon fognak dolgozni, hogy a fesztivál infrastruktúráját fejlesztve tovább növeljék a közönségünk komfortját és az eseményeik minőségét.


A már megvásárolt bérletek érvényesek maradnak a 2021-es kiadásra is, illetve a bérletek árát vissza is lehet igényelni az idei fesztivál tervezett kezdeti időpontjáig, 2020. július 30-ig.


A fesztivál eredeti koncepciójához híven, a következő évben is mindössze 1000 jegyet bocsátanakk áruba, amelyeket 2020. július 30-tól lehet majd megvásárolni a fesztivál weboldalán és Facebook-oldalán keresztül.

Arról, hogy mi minden marad még el, s mi az a kevés, ami biztos meg lesz tartva, itt írtunk cikket. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS