2021. január 21. csütörtökÁgnes
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Frissítés: elmarad a TeliTank

2020. július 14. 09:54, utolsó frissítés: 2020. július 15. 15:57

Frissítés: A július 15-én hatályba lépő magyarországi járványügyi korlátozások miatt a TeliTank autós koncert két fellépője, a Bohemian Betyars valamint Szabó Ádám és a yesyes, sajnos nem tud eleget tenni a meghívásnak. Hosszú mérlegelés és egyeztetések után a koncert szervezői végül arra a döntésre jutottak, hogy beláthatatlan időre elhalasztják a július 25-ére tervezett rendezvényüket.


A szervezők ugyanakkor felhívják a figyelmet, hogy a TeliTank autós koncert csak egy első találkozás lett volna a közönséggel, ezért érdemes továbbra is figyelni, követni az EgyFeszt weboldalát és Facebook oldalát , hiszen ahogyan ígérik: „lesznek még meglepetések a jövőben”.

Azok számára, akik már megvásárolták a jegyüket, a bilete.ro a belépő értékét a napokban visszatéríti. (közlemény)

-------------------
Július 25-én különleges zenei rendezvényre kerül sor a Bucsin alatti Borzont Fogadó területén. A gyergyószentmiklósi Ice Flora Foundation a Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központtal valamint a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központtal társszervezésben egy, a környéken még nem látott koncepciójú, autós koncertre hívja a feltöltődni, bulizni vágyókat.A gyergyói-medencei közösség szervezésének köszönhetően olyan fellépők dalai törik meg a több hónapos csendet, mint a magyarországi Bohemian Betyars, Szabó Ádám és a yesyes zenekar valamint a gyergyószentmiklósi No Sugar. Az est folyamán továbbá a Pittyes 2es és Gyufa humoros paródiáikkal szórakoztatják majd a közönséget.

A szervezők honlapjukon azt ígérik, a koncert „garantáltan jobban fog szólni, mint a rádió”, még az autók biztonságában is.
Jegyek elővételben megvásárolhatók a bilete.ro honlapján. A rendezvényre minden autónak csupán egy belépőt kell kiváltania, amelynek ára szektoroktól függően 30 vagy 50 lej/autó.

A szervezők az eseményre önkéntesek jelentkezését is várják különböző szervezői feladatokra. Az ezzel kapcsolatos információk a Facebook-oldalukon találhatók.

A koncerttel kapcsolatos további információk a honlapon érhetők el. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS