2021. március 9. keddFranciska, Fanni
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

A koronavírus miatt őszre halasztják a Manus Őrkői Cigánytalálkozót

2020. augusztus 13. 10:47, utolsó frissítés: 11:07

Tekintettel a Manus mindenkori résztvevőinek egészségére és biztonságára, illetve az egyre szigorúbb járványügyi korlátozásokra, a rendezvény szervezői úgy döntöttek, hogy őszre halasztják a 4. Manus Őrkői Cigánytalálkozó megszervezését. Így a Manus 2020-as kiadására a tervek szerint szeptember 28. és október 4. közt kerül majd sor.


Sajnos országszerte nő a koronavírusos megbetegedések száma, ezért a Manus Őrkői Cigánytalálkozó szervezőcsapata végül úgy határozott, hogy ősszel tartják meg a rendezvény idei kiadását. Ugyanakkor fontos hangsúlyozni, hogy a halasztás ellenére is tartani kívánják a beígért célokat, így az előzőleg beharangozott színes programkínálat a későbbi időpontra tolt eseményen is garantált lesz.

Jó hír ugyanakkor, hogy az eredeti időpontban is sor kerül néhány kedvcsináló, zártkörűbb és intimebb eseményre. Így a tervezett programok közül augusztus utolsó hétvégéjén dokumentumfilm vetítéseket, börtönlátogatást és ütőhangszeres bemutatót is tartanak az őrkői roma közösségnek.
A szervezők hozzáteszik, hogy az emberek biztonsága mindenek felett áll, így arra buzdítják az érdeklődőket, hogy a rendezvény majdani kiadásán is fokozottan figyeljenek a saját, illetve környezetük egészségére. Köszönik ugyanakkor a megértést, illetve remélik, hogy az őszi időpontban épen és egészségesen találkozhatunk. (közlemény)


Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS