2020. szeptember 28. hétfőVencel
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Augusztusban is a Szamos-parton várja nézőit a kolozsvári színház

2020. augusztus 14. 12:49, utolsó frissítés: 12:49

Augusztusban is folytatódik a Kolozsvári Állami Magyar Színház szabadtéri előadássorozata. A nyár végén négy előadást láthat a közönség a Szamos-parton felállított színpadon.

Augusztus végén két-két alkalommal lesz látható a Don’t Be a Stranger és a Homemade című előadás. A Don’t Be a Stranger augusztus 26-án és 27-én este 8 órától, míg a Homemade augusztus 28-án és 29-én este 7 órától lesz műsoron.A Don’t Be a Stranger című zenés előadásban a kolozsvári színház színészei olyan nagysikerű dalokat adnak elő, mint a King of Broadway, Lucky Star, Make’ Em Laugh, Ének az esőben vagy Egy kicsit angyal legyen.

„Célunk, hogy megismerjük a családokon belül felmerülő viszonyokat, majd hogy erről kortárs művészi eszközökkel beszélni tudjunk. Bízunk benne, hogy ez az esemény segíteni fogja a közösségünket abban, hogy észrevegyük a szülők és a gyermekek problémáit; illetve hogy a megoldási lehetőségeinken is közösen gondolkodjunk” – vallják a Homemade című előadás alkotói.

Az augusztusi előadásokra a jegyek már megvásárolhatók a színház jegypénztárában (hétköznapokon 10-14 óra között), valamint online a www.biletmaster.ro weboldalon.Felhívják a nézők figyelmét, hogy a járványügyi intézkedések miatt a helyek száma korlátozott, ugyanakkor arra kérik a közönséget, hogy tartsák be a járványügyi előírásokat. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS