2021. január 21. csütörtökÁgnes
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Új dallal jelentkezett adventre Vizi Imre

2020. december 01. 12:34, utolsó frissítés: 13:12

Egy furcsa, mindenkit megpróbáltató év után, sokan új tervekkel és reménnyel tekintünk a jövőbe. Ami továbbra is tartja bennünk a lelket, az a pozitív hozzáállás és az újrakezdés gondolta.


A 2020-as évben, Vizi Imre a negyedik soron következő dalával jelentkezik, Ó, jöjj címmel, amely advent első vasárnapján, november 29-én került bemutatásra.

Az otthon eltöltött huzamosabb időszak, remek alkalom volt arra, hogy dalokat írjon, így született az Ó, jöjj is. A videót a már méltán ismert What’s in the Box csapata készítette, a dal utómunkáit pedig Bobby Schwartz végezte a Republic Production stúdióban.„Dalokat magamnak ritkán »gyártok«, ezért nagyon nagyon örvendek ennek a karácsonyi dalnak, amely egy nap hajnali 5 órakor rángatott ki az ágyból, mert már nagyon rég várom. Számomra az angyal akkor jött meg, amikor megírtam ezt a dalt” - nyilatkozta Vizi.

Talán mindenki számára ismerős már Vizi neve, aki a multikulturalitása révén számos koncerten vett részt mint előadó, dalszerzőként a román toplisták dalaihoz járul hozzá vagy akár influencerként vesz részt különböző kampányokban.

Saját bevallása szerint, ő a megrögzött karácsony rajongók táborához tartozik, az a típus, aki már szeptembertől az ünneppel kapcsolatos filmeket néz és zenéket hallgat. A jelenlegi helyzetre való tekintettel és amennyiben kivitelezhető, Vizit egy online multikulturális karácsonyi koncerten láthatjuk legközelebb a facebook oldalán. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS