2021. március 9. keddFranciska, Fanni
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

71 éves a Puck Bábszínház, online ünnepi műsorral várják a közönséget

2021. február 04. 11:59, utolsó frissítés: 12:15

Február ötödikén ünnepli 71-ik évfordulóját a kolozsvári bábszínház, a jeles alkalomból online műsorokkal várják a közönséget. A román és magyar tagozat produkcióit az intézmény Facebook-oldalain lehet követni.


A rendezvénysorozat délelőtt 11:00 órától kezdődik, a román társulat Alfonzó és a boszorkány (Alfonso și vrăjitoarea) című előadásával. Az előadás rendezője Decebal Marin és a négy éves korosztály számára szól.

12:00 órától a magyar tagozat Facebook-oldalán lehet megtekinteni a Kishercegszemmel című nonverbális előadást, melynek rendezője Vadas László. Az előadás a nagyobb korosztály számára szól és Antoine de Saint-Exupéry regényét alapul véve mutatja be az emberi útkeresés különböző szakaszait.

18:00 órától A bábszínház szülinapja című kisfilmet lehet megtekinteni, amelyet a magyar tagozat munkatársai hoztak létre, kifejezetten az ünnepi alkalomra.

A rendezvénysorozatot a 19:00 órától kezdődő, A Puck Bábszínház meséinek története című dokumentumfilm zárja. A rövidfilm az elmúlt évek fontosabb mozzanatait foglalja össze, a bábszínház megalapításától napjainkig. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS