2021. november 27. szombatVirgil
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Rezonanciák koncert lesz szombaton a Tranzit Házban: A little trip through Latinoamerica

2021. szeptember 02. 14:48, utolsó frissítés: 14:48

Szeptember 4-én, szombaton 19 órától tartja a kolozsvári Tranzit Ház A little trip through Latinoamerica. Resonances című koncertjét, amelyet a La Chakras & friends ad elő.


A koncert a Rezonanciák - Újzenei Program keretében jött létre, amelynek célja a regionális és nemzetközi kortárs zene népszerűsítése és terjesztése, emellett egy állandó kulturális párbeszéd kíván lenni helyi, európai és nemzetközi szinten, sőt célja a kortárs zenei elméletet és helyi zenei gyakorlatot is megismertetni az érdeklődő közönséggel.

La Chakras & friends előadói: Cristian Novoa Osorio, César Marió Avilés, Felipe Marchant Pérez, Marcelo Aravena Valdés, és Horváth Tamás.

„Az eredetileg a chilei Concepciónból származó »La Chakra« egy baráti társaságból áll, akik a zenében találtak egymásra. Egymást kiegészítő energiákon keresztül haladnak kéz a kézben az egyensúly elérése felé: ez magyarázza a csakrákat. Másrészt létezik egy mezőgazdasági szimbiózis a bab, a kukorica és a sütőtök között, a »La Chacra« (a quechua chakra szóból) egy Közép-Amerikában született rendszer, amely a táplálék és a spirituális támogatás forrásaként a komplementaritáson alapul. Jelenleg a zenekar Európa-szerte utazik, és mind az utcán, mind különböző koncerthelyszíneken osztja meg a zenéjét. Készülj fel a táncra és mozogj velünk!!!” – írja a közleményben a szervező Tranzit Alapítvány.

Az eseményre a belépés ingyenes, a helyek száma korlátozott, és regisztrációhoz kötött, amit ezen a linken lehet megtenni.

A védőmaszk viselése az esemény teljes időtartama alatt kötelező.
Helyszín: Tranzit Ház (Barițiu/Malom utca, 16 szám, bejárat a Névtelen Utca felől), időpont: 2021 szeptember 4, 19 órától.

Támogatók: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt, Communitas Alapítvány, AFCN, további információk a Tranzit Ház közösségi oldalán. A Tranzit Alapítvány fenntartja a műsorváltoztatás jogát. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS