2021. november 27. szombatVirgil
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

2022-ben visszatérnek a Harry Potter-filmek alkotói és szereplői

2021. november 17. 20:40, utolsó frissítés: 20:53

Húsz éve annak, hogy 2001 novemberében bemutatták a Harry Potter és a bölcsek köve című filmet, a Harry Potter-franchise első részét. Ennek apropóján jelentette be kedden a Warner Bros. filmstúdió, hogy január elsején a HBO Max-on egy évfordulós Harry Potter-műsorban újra összegyűlnek a sorozat egykori szereplői, többek között Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Helena Bonham Carter, Imelda Staunton, Tom Felton és a rendező, Christopher Columbus is feltűnik majd. A történetet megalkotó J. K. Rowling nevét viszont nem említi a közlemény, ő valószínűleg nem fog megjelenni a műsorban.
A stúdió szerint a Visszatérés Roxfortba című műsorban együtt emlékeznek vissza és ünneplik "a Harry Potter maradandó örökségét, valamint a rajongók szívére, elméjére és képzeletére gyakorolt ​páratlan hatását."

A Friends: The Reunion-hoz hasonló műsorban a szereplők újra ellátogatnak az egykori forgatási helyszínekre, mélyinterjúkon és beszélgetéseken keresztül meséli el a sorozat megalkotásának történetét.

A HBO Max szolgáltatása egyelőre nem érhető még el Romániában, a legutóbbi hírek szerint jövőre várható a bevezetése. (telex/hvg)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS