2022. január 26. szerdaVanda, Paula
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Megvannak a Vibe fesztivál első fellépői

2021. december 08. 17:43, utolsó frissítés: 17:44

Bagossy Brothers Company, Azahriah, Tankcsapda és Sigma is ott lesz a jövő évi VIBE Fesztiválon 2022. június 30. – július 3. között a rendezvény eredeti helyszínén, a Maros-parton.


Első körben a szervezők több magyarországi és nemzetközi fellépőt is bejelentettek, de jelezték, hogy ez még csak a kezdet, a fellépők listája további új nevekkel gazdagodik majd. A nemzetközi lemezlovasok közül a törökországi Burak Yeter és az Egyesült Királyságból származó DJ páros, Sigma is a Maros-parton lesz. A magyar előadói palettából is minden fesztiválozó megtalálhatja a kedvenc stílusát, hiszen ott lesz a MOL Nagyszínpadon a közkedvelt Bagossy Brothers Company, az X Faktor zsűrije és zenekara a ByeAlex és a Slepp és az örök Tankcsapda. A most bejelentettek között szerepel még a YouTuber-ből énekessé vált Azahriah, a Lej című slágeréről híres Dzsúdló, a szókimondó rapper Krúbi és a Százszor visszajátszott vagy a Földrevaló című slágereket kiadó alternatív rockzenekar, a Konyha.

„Két év kiesés után már nagyon várjuk, hogy újra a Maros-parton tudjunk fesztivált szervezni. A bejelentést megelőzően kíváncsiak voltunk, hogy kit látnának szívesen a fesztivál színpadain a fesztiválozók, ezért kívánságlistát küldhettek a VIBE Mikulásnak. Közel ezer kitöltő kívánsága közül párat sikerült is már bejelenteni az első nevek között. Ez látszik a sok pozitív visszajelzésből is, amit a bejelentés utáni percekben kaptunk.” – mondta Rés Konrád Gergely fesztiváligazgató. A szervezők az idei line-uppal az erdélyi magyar fesztiválozók igényeinek szeretnének eleget tenni. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS