2024. július 22. hétfő
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Facsemetéket lehet nyerni a Zöld Nap Egyesület fotópályázatán

2009. november 06. 09:58, utolsó frissítés: 09:58

A Zöld Nap Egyesület fotópályázat-sorozatot indít, melynek első témája: Ősz Háromszéken. A pályázat célja a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet a természet szépségeire és értékeinek megóvására. A fotókat 2009. november 27-én éjfélig lehet beküldeni; eredményhirdetés november 30-án 17 órakor a Vigadó kiállítótermében.


Az egyesület két kategóriában (amatőr/profi) hirdeti meg a versenyt. A pályázó a képek beküldésével elismeri, hogy azokat saját maga készítette. Minden beküldött fotó felkerül a honlapra és november 30-ig lehet voksolni. A legtöbb szavazatot kapott fotó szerzője különdíjba részesül. További információk a Zöld Nap Egyesület honlapján.

A három legjobb fotós nyereménye: 10-10 facsemete, amit a Zöld Nap Egyesület csapatával közösen ültethetnek el tavasszal. Két személy a Tekergő bolt felajánlásában egyhavi teljes körű kerékpár-karbantartást nyerhet, egy nyertes kerékpártúrán való részvételt kaphat, ahol a kerékpárt a szervezők biztosítják, ezen kvül lesznek meglepetés-díjak is. (hírszerk)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS