2024. július 22. hétfő
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Ismét nyerhetsz facsemetéket a Zöld Nap fotópályázatán

2010. január 26. 09:38, utolsó frissítés: 09:49

Január 25-től lehet jelentkezni a Zöld Nap Egyesület téli fotópályázatára. A kézdivásárhelyi környezetvédő egyesület pályázatának célja a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet a természet szépségeire és értékeinek megóvására. A fotókat február 14-én éjfélig lehet beküldeni.


A pályaműveket négy tagú, független zsűri értékeli. Három fotót (minimális felbontása 1024×768) kell beküldeni a zoldnapegyesulet@gmail.com címre. Az egyesület két kategóriában (amatőr/profi) hirdeti meg a versenyt. További információk a fotópályázatról elérhetők az egyesület honlapján.

Minden beküldött fotó felkerül az egyesület honlapjára; február 14-21. között a közönség is voksolhat, a legtöbb szavazatot kapott fotó gazdája különdíjban részesül. A díjak közt ismét van egyébként 10-10 facsemete, amelyet a nyertes a Zöld Nap csapatával közösen ültethet majd el, az őszi fotópályázat nyerteseihez hasonlóan. Március 19-21. között Zöld Napokat szerveznek Kézdivásárhelyen, ennek keretében lesz faültetés, valamint olaj- és elemgyűjtés is. (hírszerk)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS