2020. november 25. szerdaKatalin, Katinka
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Az Alkonyat és Katy Perry az amerikaiak kedvence

2011. január 06. 14:45, utolsó frissítés: 14:45

Ismét az Alkonyat vámpírtörténet vitte a pálmát az amerikai People's Choice közönségdíj szavazásán. A szervezők szerint rekordot jelentő 175 millió szavazat érkezett hozzájuk a közösségi oldalakon és az interneten. A People's Choice díjat televíziós, filmes és zenei kategóriákban osztják ki.


Az Alkonyat vámpírsorozat harmadik részének filmfeldolgozása, a Napfogyatkozás lett a közönség kedvenc filmje és drámája. A legkedveltebb színésznő, Kristen Stewart ebben a filmben játszik, és olyan hollywoodi dívákat előzött meg, mint Julia Roberts és Angelina Jolie.

A közönség díját kapta a legjobb férfi színész kategóriájában Johnny Depp, a televíziós elismeréseket a Glee és a sorozat egyik főszereplője, Jane Lynch, valamint a Doktor House és a szériában látható Lisa Edelstein kapta.

A legjobb női előadó és a világháló kedvenc híressége Katy Perry énekesnő lett, megelőzve Lady Gagát. Taylor Swift kapta a legjobb country énekesnőnek járó díjat.

A közönség szavazatai alapján összesen 44 kategóriában osztották ki a díjat. A rajongók december 7-ig adhatták le online szavazataikat. A 37. díjátadó ceremóniát a Los Angeles-i Nokia Színházban tartották, az est házigazdája Queen Latifah volt. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS