2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Film készül Elton John életéről

2012. január 03. 11:20, utolsó frissítés: 11:20

A 64 éves sztár a Los Angeles Times-nak beszélt arról, hogy javában folyik a film előkészítése. Mint megjegyezte: hamarosan részletes közleményt adnak ki a produkcióról, amelynek forgatókönyvét a Billy Elliot című film írója, Lee Hall jegyzi. A rendezőt egyelőre nem nevezte meg, de elárulta, hogy izgatottan várják, elvállalja-e a felkérést.

Egy Moulin Rouge-jellegű zenés filmet szeretne - mondta Elton John -, amely szürreális képet fest az életéről. Szóba is került, hogy a Moulin alkotója, Baz Luhrmann rendezze, de az ausztrál filmes nagyon elfoglalt, így nem vállalhatta el. A zenész listáján Justin Timberlake áll az első helyen azok között, akik megszemélyesíthetnék a filmben. Főként azért gondolt rá - mesélte - mert az énekes-színész játszotta őt David LaChapelle Rocket Man című videójában, és remeknek tartotta.
A film nem hagyományos életrajz lesz, 1990-ben veszi fel élete fonalát, amikor bevonult egy rehabilitációs klinikára, és akkor ér véget, amikor kikerül onnan - nyilatkozta a latimes.com cikkében. Elton John azt is megvallotta, hogy nagy örömöt okoz neki az apaság, nevelt fia, Zachary karácsonykor lett egyesztendős. A zenész Hello, Hello című dalát, amit a Gnómeó és Júlia című animációs filmhez írt, Golden Globe-díjra jelölték. A Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók díját január 15-én osztják ki Los Angelesben. (mti/hvg/index)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS