2020. aug. 15. szombatMária
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Fábry Sándor visszatért az m1-hez

2012. január 07. 09:39, utolsó frissítés: 09:39

Vadonatúj szórakoztató műsorral, igazi „one man show”-val tér vissza a köztévé képernyőjére Fábry Sándor. A népszerű humorista új műsora első alkalommal február 2-án, csütörtökön látható az m1-en. A 70 perces műsorban több Fábryra és kevesebb showderre, ezzel együtt számos régi ismerősre is számíthatnak a nézők.

A korábbi beszélgetős műsorhoz képest sokkal inkább Fábry Sándor sajátos stand up comedy stílusára épül majd a FÁBRY című új szórakoztató műsor, amellyel 14 év után tér vissza a köztévé képernyőjére a népszerű showman. Az elsőként február 2-án, majd minden második csütörtökön az m1-en látható, bő 70 perces zenés show-ban Tüdő, az erőcsávó, Ilonka néni és Lakatos Vendel jól ismert figuráival együtt megújult formában tér vissza a Dizájn Center, Fábry Sándor műsorainak egyik legnépszerűbb eleme. Az adások második felében a humorista személyes vendégeivel is találkozhatnak a nézők.


A műsorban felbukkan majd Szőke András, Badár Sándor és a fiatal komikus, Tóth Edu is. Az eddig megszokott állandó zenekar helyett két-háromtagú, ütősökből és fúvósokból álló, adásonként változó komolyzenei és dzsesszformációk ellenpontozzák a poénokat, a showman ígéretei szerint ugyanakkor Bereményi Géza új dalait is megismerhetik a műsorból a nézők. Az új show-t színházi körülmények között rögzítik a Millenáris Teátrumban, a műsor díszlete egy pesti bérházat és környezetét formázza majd, a stúdiófelvételek mellett ugyanakkor fővárosi és vidéki bejátszásokra, bejelentkezésekre is számíthatnak a nézők.

Fábry Sándor tizennégy éve szerepelt utoljára önálló műsorral a köztévé képernyőjén, a humorista-műsorvezető azóta Magyarország egyik legnépszerűbb showmanje lett. A pályáját író-dramaturgként kezdő Érdemes Művész már elmúlt negyven, amikor humoristaként a széles közönség előtt is bemutatkozott, majd 1998-ban, amikor egy Magyarországon addig ismeretlen műsortípussal jelentkezett a Magyar Televízióban, országos hírnévre tett szert fanyar humorával, éles, szókimondó stílusával. Az RTL Klubnál eltöltött 13 év után február 2-ától újra a köztelevízió képernyőjén találkozhatnak a showmannel a rajongók, D. Tóth Kriszta talkshow-jával váltásban minden második csütörtökön, 21 órától fogja sugározni Fábry Sándor műsorát az m1. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS