2021. november 27. szombatVirgil
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Összefogtak a magyar DJ-k: megjelent a Compact Disco Eurovíziós dalának remix csomagja

2012. március 30. 13:14, utolsó frissítés: 13:14

Soha nem tapasztalt érdeklődés övezte a Compact Disco Euróvíziós Sound Of Our Hearts dalának remix felkérését.


A megkérdezett producerek közül, mindenki azonnal igent mondott a remix lehetőségre, így egy erős Compact Disco remix csomag készült el. Számos olyan producer is vállalta a munkát, akiknek külföldön is ismertek, ezzel is elősegítve a dal nemzetközi promócióját.

Íme, a közreműködő producerek:

Midnight Run Remix - Az egyik legérdekesebb kollaboráció a remix lemezen, amit a zenekar egyik tagja Lotfi Begi és Szakos Krisztián készített. Krisztiánról annyit érdemes tudni, hogy éveken keresztül Magyarország legsikeresebb előadójának Ákosnak volt a producere és zenekarának tagja. Nevéhez fűződik több arany és platinalemez is.
Analog Cuvée Remix - Az egyetlen olyan remix, amelyben a magyar folklór, és népzene kap főszerepet. A jellegzetes cimbalomhangzástól mindenkinek egyből a magyar puszta, a gulyás leves és a pálinka jut eszébe.

Karmatronic Radio Remix - Achilles F. Sparta egy Magyarországon élő olasz producer, akinek már több sikeres világhirű remix fűződik a nevéhez. Olyan neveknek készített remixet, mint Beyonce, Shakira, Britney Spears vagy éppen John Legend.

Lauer and Canard feat. Greg Note Remix - A tavalyi év legnagyobb klubslágerének remixe az ő nevükhöz fűződik nevezetesen a Wawa - Sombrita. Ezen a lemezen egy nem szokványos átirattal szerepelnek, hiszen a tőlük megszokott tempónál egy sokkal lassabb remixet készítettek.

Monoscope Remix – a már fentebb említett, Szakos Krisztián önállóan elkészített remixe

Nobody Moves Remix
- Magyarország egyik sikeres producer párosáról, Androról és Pixáról van szó, akik egy Dubstep átirattal szerepelnek a lemezen. Andro tavaly az év DJ-je volt Magyarországon, és produceri munkáiban is ért már el sikereket Európa szerte. Pixa pedig több sikeres magyar előadó producere.

Stereo Palma Remix – Már évek óta tervezték, hogy készítenek egy Compact Disco remixet. Csabi újraénekelte a dalt kimondottan a remixek miatt, és így készült el a Stereo Palma Remix. Náksi Attila és Brunner Zsolt (aka Stereo Palma) már játszottak tavaly Bakuban, ami elmondásuk szerint is egy nagyszerű város. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS