2023. március 26. vasárnapEmánuel
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Vujity Tvrtko a Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásáron

2012. október 26. 10:28, utolsó frissítés: 11:54

Az Alma Együttes, a Kávészünet és Mácsai Pál mellett további előadókkal bővült a 18. Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár programkínálata. A leginkább „veszélyes utazó-újságíróként” számon tartott Vujity Tvrtko most Marosvásárhelyre is ellátogat, ahol a 18. Nemzetközi Könyvvásár keretén belül tart előadást élményeiről, tapasztalatairól. Vujity Tvrtko előadását november 15-én, este 19.00 órától az Ariel Színház új épületében hallgathatják meg az érdeklődők.


A színházi paletta is színesebbé válik: Gáspárik Attila felolvasószínházi előadást tart. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház vezérigazgatója Kenéz Ferenc Lilike medika leveleiből című szövegét tolmácsolja az érdeklődőknek.

A 18. Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár fellépőinek produkcióira mától, október 26-tól lehet jegyet váltani A Marosvásárhelyi Nemzeti Színházzal kötött partnerségnek köszönhetően nem csak személyesen, de interneten keresztül is lehetőség van jegyvásárlásra az Alma Együttes és a Kávészünet koncertjeire, illetve a Mácsai Pál Azt meséld el, Pista! című egyéni műsorára.

A Nemzeti Színházház előadásaihoz hasonlóan, a Könyvvásár produkcióira is a marosvásárhelyi Kultúrpalota jegypénztáránál lehet jegyet vásárolni. Az iroda keddtől péntekig, déli 12.00 és délután 17.30 között tart nyitva, helyfoglalás esetén a 0265 261 420-as, illetve a 0372 758 230-as telefonszámokon lehet jelentkezni. Az internetes jegyvásárlás is a Nemzeti Színház online jegyértékesítő rendszerének segítségével történik. Az érdeklődők a www.biletmaster.ro oldalon, a Tompa Miklós Társulat előadási között találják meg a Könyvvásár fellépőit.

Ezekhez hasonló módon válthatnak jegyet a Tompa Miklós Társulat két előadására, a Kincses Elemér által rendezett Megtorlás című Caragiale-darabra, illetve a Kövesdy István által rendezett, Örkény egypercesekből összeállított Változatok című felolvasószínházi előadásra is. Mindkét előadás a 18. Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár rendezvényeinek része, jegyáraiban azonban nem változtak az eddig megszokottól: a felnőttek 18 lejért, a diákok, egyetemisták és nyugdíjasok 10 lejért vásárolhatnak jegyet a két előadásra.

Az Alma Együttes csütörtöki koncertjére (nov. 15.) is ezekben az árakban válthatnak jegyet: a felnőtt jegy 18 lej, a diák, egyetemista és nyugdíjas jegy 10 lej. A pénteken (nov. 16.) fellépő Kávészünet koncertjére egységesen 10 lej értékben lehet jegyet vásárolni, illetve Mácsai Pál szombati (nov. 17.) Azt meséld el, Pista! című egyéni műsorát a Nemzeti Színház bemutató jegyárainak megfelelő összeggel nézhetik meg az érdeklődők (1. árkategória: 25 lej, 2. árkategória: 20 lej, 3. árkategória: 18 lej. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS