2020. aug. 9. vasárnapEmőd
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Sepsiszentgyörgyön mutatják be az első erdélyi hangoskönyv-antológiát

2013. március 21. 10:43, utolsó frissítés: 10:59

A Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa, a Kónya et Kónya Ponopol és a Tein Teaház szervezésében márciustól útjára indul a KultúrTeaház programsorozat. Az első eseményen, március 22-én, pénteken 19 órától B. Szabó Zsolt és Szabó Róbert Csaba mutatják be az első erdélyi kortárs hangoskönyv-antológiát.

A hangoskönyv első kiadás szerzői Székely Csaba, Szabó Róbert Csaba, Demény Péter, Láng Zsolt, Potozky László, Márton Evelin, Király Kinga Júlia, Vida Gábor, Szilágyi István, Dimény Lóránt. A zenei aláfestést Boros Csaba biztosítja.

>>Hangoskönyv a Transindexen

A hangoskönyv-antológia célja "megismertetni az erdélyi szerzőket a romániai olvasókkal, és elvinni az irodalmat azoknak, akiknek nincs idejük és/vagy nem szeretnek olvasni. Sok helyi írónak ugyanis még csak meg sem található a kötete határon innen. A megjelenő sorozat tehát kedvcsináló és ismertető minden korosztálynak és társadalmi csoportnak" - áll az esemény Facebook-oldalán.A projekthez a technikai hátteret az Erdély Fm rádió stúdiója biztosítja, házigazda a Transindex és Tein Teahouse. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS