2020. november 25. szerdaKatalin, Katinka
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Nemzetközi drámatáborába várja a jelentkezőket az Osonó Színházműhely

2013. június 03. 12:47, utolsó frissítés: 12:47

Ezen a nyáron is megrendezi az Osonó Színházműhely az intenzív Nemzetközi Drámatábort 14 év fölötti fiatalok számára, amelyre augusztus 7. és 12. között kerül sor egy Sepsiszentgyörgy környéki faluban.


A táborban két csoportban folynak a foglalkozások: színház-szakmai csoport és személyiségfejlesztő- önismereti csoport. A napi program hangsúlyos részét a műhelyfoglalkozások alkotják, amelyek közül két gyakorlati (délelőtt, délután) és egy elméleti (esti beszélgetések, vetítések) jellegű. A napot közös reggeli tornával és napindítóval kezdik, az étkezések szintén közösen zajlanak. A tábor egy intenzív együttlét, egész napot kitöltő foglalkozásokkal és hét óra alvással.

A tábor résztvevőinek mindössze az utazásukat, illetve egy 25 lejes (6 euró) szervezési költséget kell fedezniük. Az étkezés tarisznyából történik, tehát mindenki magának hoz ennivalót.

A helyek korlátozott száma miatt szükséges egy jelentkezési lap kitöltése és elküldése július 21-ig, a tabor@osono.ro címre. A jelentkezési lap innen tölthető le. A jelentkezés elfogadása esetén egy válaszlevélben írják meg nekik a pontos helyszínt, illetve minden más szükséges információt.
A 2012-ben megtartott tábor 11 perces videó-összefoglalójaA 2011 nyarán megtartott tábor

További információk az Osonó weboldalán. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS