2020. november 25. szerdaKatalin, Katinka
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Kambodzsában turnézik a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely

2013. július 05. 09:01, utolsó frissítés: 09:01

Az ázsiai turné részeként, július 5-én, pénteken indul Kambodzsába az Osonó Színházműhely. A thaiföldi Moradokmai Színházi Központtal közösen készített Carnival és Nontok című előadásokat elsőként a fővárosban mutatja be a thai-osonós csapat. Phnom Pehn-ben a Goethe Intézet, majd azt követően a Thaiföldi Királyság Nagykövetsége is otthont ad a koprodukcióknak.


A turné folytatásaként Battambangban illetve Siem Reap-ban is fellép a társulat. A Fazakas Misi által rendezett Carnival, amely mindeddig 35 alkalommal volt látható, tavaly már részt vett egy nagysikerű kambodzsai turnén. Gruia Jacotă Románia Bangkoki nagykövetének meghívására, július 30-án ezzel az előadással ünnepli a Bangkoki Román Nagykövetség 40 éves fennállásának évfordulóját. Egyben ez az esemény lesz az Osonó kéthónapos ázsiai turnéjának záró-előadása is.

Az előadások bemutatásán túl, számos közönségtalálkozóra is sor kerül, illetve Fazakas Misi és Mucha Oszkár műhelyfoglalkozásokat tart kambodzsai fiatalok számára. (hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS