2020. november 25. szerdaKatalin, Katinka
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Kambodzsai cirkusziskolákban lép fel a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely

2013. július 12. 16:10, utolsó frissítés: 16:10

Szombaton, július 13-án Siem Reap-ban, majd július 15-én, hétfőn Battambangban kerül sor az Osonó-thai koprodukció bemutatására. Mindkét helyszínen egy-egy cirkusziskola működik, amelyek jelezték, hogy szívesen vendégül látnák a Carnival című előadást.
A fővárosban tartott előadások és műhelyfoglalkozásokat követően a társulat csütörtök este érkezett a kambodzsai turné soron következő helyszínére, a dzsungel mélyén található Angkor romváros közelébe, Siem Reap-ba. Egy meghívásnak eleget téve, szombat este kilenc órakor lép fel a csapat a Fazakas Misi által rendezett előadással a Phare, The Cambodia Circus sátrában.


A kambodzsai turné utolsó helyszínén tartott előadásra hétfőn kerül sor Battambangban, ahol Kambodzsa leghíresebb cirkusziskolája működik. A rendszeresen cirkuszfesztiválok szervezése mellett, az iskola munkája abban kiemelkedő, hogy a hagyományos cirkuszi tevékenységeket a színészettel és színházi formákkal ötvözik. A társulat két napot fog eltölteni a cirkusziskolában, majd a hétfő esti fellépés után tér vissza a Moradokmai Színházi Központ Bangkok melletti székhelyére. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS