2021. november 27. szombatVirgil
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Kaphatók keddtől a jegyek a pulzArt összművészeti fesztivál előadásaira

2013. augusztus 12. 17:24, utolsó frissítés: 17:24

Augusztus 13-tól, keddtől lehet jegyet vásárolni a szeptember 5-8. között sorra kerülő pulzArt összművészeti fesztivál előadásaira. Igazolvány felmutatásával a diákok és nyugdíjasok kedvezményes áron vásárolhatnak jegyet, a szervezők felhívják a figyelmet, hogy a helyszínen is kérik a diákigazolványt vagy nyugdíjszelvényt. A teljes árú jegyek elővételben 30 és 10 lej között mozognak, helyszínen a legdrágább jegy 35 lej.


Kedvezményes árú jegyek elővételben 5 és 15 lej között váltakoznak, helyszínen a legmagasabb árú, kedvezményes jegy 20 lej. Szeptember 5-től már csak helyszíni jegyeket lehet vásárolni, ezek ára minden esetben 5 lejjel magasabb. Jegyek a Városi Kulturális Szervezőirodában kaphatóak, hétfőtől-péntekig 9-13 és 16-17 óra között, valamint előadásnapokon egy órával a kezdési időpont előtt. Cím: Szabadság tér 1-es szám, Sepsiszentgyörgy, telefonszám 0267-312104.Elővételben 30 lejbe, helyszínen 35 lejbe (diákoknak és nyugdíjasoknak elővételben 15, illetve helyszínen 20 lej) kerül egy belépő Lajkó Félix koncertjére, amely szeptember 7-én, szombaton 20 órától kezdődik a Tamási Áron Színház nagytermében.

A Frenák Pál Kortárs Tánc Társulat InTimE című táncelőadásra a belépő ára elővételben 25 lej, helyszínen 30 lej (diákoknak és nyugdíjasoknak elővételben 15, illetve helyszínen 20 lej), a produkcióra szeptember 5-én, csütörtökön 19 órától kerül sor a Tamási Áron Színház nagytermében.

Alexandru Tomescu hegedűművész koncertjére elővételben 20 lej, helyszínen 25 lej (diákoknak és nyugdíjasoknak elővételben 10, illetve helyszínen 15 lej). A koncert szeptember 8-án, vasárnap 18 órától kezdődik a Tamási Áron Színház nagytermében.

Grecsó Krisztián, Dés László és Dés András Mellettem elférsz című pódiumműsorára a jegy elővételben 20 lej, helyszínen 25 lej (diákoknak és nyugdíjasoknak elővételben 10, illetve helyszínen 15 lej). A produkcióra szeptember 6-án, pénteken 20 órától kerül sor a Tamási Áron Színház nagytermében.

Háy János és Beck Zoltán Hay come Beck című közös produkciójára a jegy elővételben 15 lej, helyszínen 20 lej (diákoknak és nyugdíjasoknak elővételben 5 lej, illetve helyszínen 10 lej). A produkció szeptember 5-én, csütörtökön 21.30-tól kezdődik az Új Stúdióban.

Az Irie Maffia koncertjére a jegy elővételben 15 lej, helyszínen 20 lej (diákoknak és nyugdíjasoknak elővételben 10 lej, illetve helyszínen 15 lej). A koncert szeptember 8-án, vasárnap 22 órától kezdődik (helyszín egyeztetés alatt, ez esetben a jegyek árusítása a későbbiekben kezdődik).

A Mikrokolektyw koncertjére a jegy elővételben 10 lej, helyszínen 15 lej (diákoknak és nyugdíjasoknak elővételben 5 lej, illetve helyszínen 10 lej). A koncert szeptember 6-án, pénteken 21.30-tól kezdődik az Új Stúdióban.

A Qualitons koncertjére jegy elővételben 10 lej, helyszínen 15 lej (diákoknak és nyugdíjasoknak elővételben 5 lej, illetve helyszínen 10 lej). A koncert szeptember 5-én, csütörtökön 23 órától kezdődik az Új Stúdióban.

A fesztivál partnerei: Ifjúsági és Sportminisztérium, Bod Péter Megyei Könyvtár, a Tamási Áron Színház, a Háromszék Táncegyüttes, Kónya Ádám Művelődési Ház, a Magma Kortárs Művészeti Kiállítótér, a Romániai Képzőművész Szövetség Sepsiszentgyörgyi Fiókja, a MUKKK Kulturális és Ifjúsági Egyesület, a Tein Teaház, a Kónya et Kónya Ponopol, a Szépírók Társasága. Médiapartnerek: Transindex, Háromszék, Marosvásárhelyi Rádió, Székely Hírmondó, szekelyhon.ro, Sepsi Rádió, Friss Fm, Sláger Rádió, ETV, Observatorul de Covasna, Krónika. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS