2020. október 1. csütörtökMalvin
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Teli Maros-part intimtornázott szombat este

2013. szeptember 01. 15:10, utolsó frissítés: 15:12

Szombat este is megtöltötte a Maros-partot a Vásárhelyi Forgatag koncertsorozata; a bulizni vágyók még többen voltak, mint előző este. A koncertek alatt sem ürült ki teljesen a vásár, és besötétedés után is kint maradt jó néhány standos.

A péntekihez hasonlóan most is marosvásárhelyi együttes indította a koncertek sorát: a nagyon fiatal Vecker együttes nemzetközi és magyar slágereket játszott, de néhány saját dallal is érkeztek. Kellemes meglepetésként a zenekar egy Quimby-számot is eljátszott, és nem a várható Most múlik pontosant, hanem a Magam adom-ot, amelyet a közönség rettentően díjazott.

galeria_12879.jpg
Vecker. Fotók: R.T.
galeria_12880.jpg
galeria_12881.jpg
Intim Torna Illegál
galeria_12882.jpg
galeria_12883.jpg
galeria_12884.jpg


Az Intim Torna Illegált nagyon várhatták a marosvásárhelyiek; az első pillanattól kezdve beindult az ugrálás és az éneklés. "Tegnap még Budapesten játszottunk, összepakoltunk, és délelőtt 11-kor már itt is voltunk. De tudjátok, mi a durva? Hogy itt lent ez a csávó meg a haverjai tegnap is ott voltak!" - szólt le egy adott pillanatban a színpadról Dorogi Péter, aki később azt is teljes nyugalommal kezelte, hogy elpattant egy húr a gitárján.A Vásárhelyi Forgatag koncertjein minden korosztály részt vesz, szombat este is lehetett eszeveszettül bulizó idősebbeket látni, de volt, amikor "elütött" egy jónéhány kisgyerekből álló vonat, amely a színpad felé tartott. (tudósítónktól)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

MultikultRSS